Diagnose rioolprobleem Grijpskerk

Nico gaf ons een goed advies waar we mee verder kunnen. Hij maakte van tevoren een duidelijke afspraak, was stipt en de prijs was schappelijk. Nico denkt mee en is prettig in de omgang.

Mevr Coenen

Boomstomp wegfrezen

Nico is een serieuze aanpakker. Laat ook horen als hij een half uurtje later komt. De klus duurde langer dan gedacht maar daar hoor je hem niet over. Super resultaat! De hele enorme stronk volledig weg! Top Nico! Nogmaals onze grote dank dat je er zo snel was

Dhr Veldman Meppel

Vervangen afvoer toilet kruipruimte

Goede ervaring. Denkt goed mee, klus was snel en goed geklaard! Aanrader!

Ingraven Trampoline

Vakkundig, professioneel en vriendelijk. Nico denkt mee in de opdracht. Het gedeelte van de tuin waar het werk is uitgevoerd is keurig achtergelaten. Overtollig zand is opgeveegd en afgevoerd.

Sleuven graven tbv drainage

Zeer goede ervaring. Nico is vriendelijk en werkt samen. Ook een goede prijs voor het verrichte werk.

Dhr van Til, Limmen

Riolering kruipruimte vervangen

Uitstekend werk geleverd en netjes gewerkt. Keurig op tijd aanwezig, zoals afgesproken. Tevens goed advies gekregen. Bovendien een nette en vriendelijke man. Ook het contact vooraf was prima.

Dhr van Calmthout

Riolering vervangen Menaam

No nonsense man. Doet wat hij beloofd. Houd je keurig van de voortgang op de hoogte. Heeft netjes bij ons de riolering van het aanrecht naar de hoofdbuis vervangen. Geen gedonder meer met verstopping om de zoveel tijd.

Dhr Kloosterman

vervangen riolering Heemskerk

Nico Meijer heeft prima werk verricht en is een ervaren en kundig vakman. Ik ben zeer blij met zijn praktische oplossing voor het probleem met de afvoer onder ons huis. Klasse gedaan!

Dhr. Veken

Riolering vervangen

Nico is een eerlijke, duidelijke en harde werker. Van alle offertes was hij degene die het meeste meedacht, zonder dat dit tot een hogere offerte zou leiden. Hij hield zich aan de afspraken en bleef goed communiceren, ook toen er door onverwachte vorst een paar dagen niet gegraven kon worden. Hij hield ons keurig op de hoogte en kwam ook meteen toen het qua vorst uit de grond weer kon. Sterker nog, ik heb Rioolservicebedrijf Meijer meteen aanbevolen aan anderen.

Dhr. Van der Struijf, Bilthoven

Vervangen 11 meter riool(buiten)

Nico is een prima vakman en harde werker. Heeft middels handwerk de buis vervangen en daarmee een hoop schade aan de tuin bespaart. Dit voor een prima tarief. Enige aandachtspuntje is z'n eigen planning: Nico heeft het druk en dat is een goed teken, belangrijk is dan wel een einddatum af te spreken wanneer de klus klaar moet zijn, dan komt alles goed.

Dhr. Pama, Assen

vervangen deel gietijzeren riool

Prima, alles volgens afspraak

Dhr. Wieman, Amsterdam

Gedeelte riool vervangen Uithoorn

Prima vakman! Direct al duidelijkheid over uurloon (heel redelijk) en indicatie arbeidsuren (klopte ook nog achteraf). De oorzaak van de lekkage in de kruipruimte werd grondig onderzocht. Op twee plaatsen werd lekkage aangetroffen en gerepareerd met een minimum aan materialen. Ik heb Nico Meijer ervaren als gemoedelijk, betrouwbaar en deskundig, bij hem staat de klant op de eerste plaats. Ik zal hem zeker aanbevelen bij anderen en weer een beroep op hem doen als het nodig is.

Mevr Woerden

Rioolservice Meijer | Gaastweg 29, Sint Nicolaasga | 0653802246